Våra Samarbetspartners

Vi har som ambition att alla kunder skall känna trygghet i sin bilaffär. Från första kontakt till påskrivet kontrakt! I stort sett alla bilar går att få med extragaranti genom Autoconcept, (undantaget vissa bilar, som tex. rullat mer än 30000 mil ) Det innebär att långväga kunder kan få sin bil lagad på sin hemort av valfri märkesverkstad, utan självrisk! Det kallar vi trygghet!

Finans

Ett enkelt och tryggt billån
Med ett riktigt billån kan du känna dig trygg. Lånet är skräddarsytt just för dig och din bil. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i bilhallen.

- Låneskydd ingår i tre månader
- Bilförsäkring ingår alltid
- Ett halvår extra garanti om du tecknar för ett år

Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Därför har wasa Kredit ett genomarbetat koncept för leasing, avbetalningar. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och snabba kreditbesked.

Den stora skillnaden mot andra kredittjänster är att med Svea Ekonomi äger kunden själv processen. Du som kund bestämmer själv plats, takt och tid för ansökan och är startklar när det är dags att genomföra köpet. Du som kund ansöker säkert via Mobilt BankID och får svar direkt.

Garanti

Autoconcept

Vi erbjuder garanti via Autoconcept.